Onze huiswerkbegeleiding is geopend op:
maandag: 13.00 – 18.30
dinsdag: 13.00 – 18.30
woensdag: 13.00 – 18.30
donderdag: 13.00 – 18.30
vrijdag: 13.00 – 18.30
zaterdag: gesloten
zondag: 11.00 – 14.00

In de kleine schoolvakanties en op de meeste feestdagen zijn ook open van 11.00 – 14.00. Voor meer informatie, bekijk onze jaarkalender.

Bijlestijden worden in overleg met manager en begeleider persoonlijk afgestemd. Bijlessen kunnen doordeweeks alleen gepland worden vóór 15.00 of na 18.30, en wanneer de beschikbaarheid het toelaat in het weekend.

Bij ons zijn leerlingen van elk niveau van de middelbare school welkom, we hebben ervaring met leerlingen van vmbo-basis t/m gymnasium, van brugklas t/m eindexamen.

Huiswerkbegeleiding

Per 4 weken

1 dag (4x per 4 weken) € 190
2 dagen (8x per 4 weken) € 290
3 dagen (12x per 4 weken) € 365
4 dagen (16x per 4 weken) € 425
5 dagen (20x per 4 weken) € 475

Bijles

Wekelijks Vaste Bijles

(abonnement)

Losse / Niet Wekelijkse Bijles

(zonder abonnement)

1 uur / per week € 150 (per 4 weken) 1 uur € 42,50
1,5 uur / per week € 225 (per 4 weken) 1,5 uur € 63,75
2 uur / per week € 300 (per 4 weken) 2 uur € 85

Uit onze ervaring blijkt dat een abonnement van 3 dagen per week huiswerkbegeleiding een effectieve balans geeft tussen controle en autonomie. Door deze dagen te verdelen over de week hebben we regelmatig een controle moment en zijn we een stok achter de deur.

Dit kan in de meeste gevallen bijna direct, mits er plaats is. We maken eerst graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met ouders en leerling om zo de hulpvraag in beeld te krijgen en de dagen af te stemmen. Hierna kan snel gestart worden.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met zeer uiteenlopende leermoeilijkheden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreekt de vestigingsmanager de aandachtspunten voor begeleiding en ziet er, samen met de begeleiders, op toe dat de leerling de juiste hulp krijgt die aansluit op de leerbehoefte.
We denken graag mee met hoe we kunnen helpen concentreren, leren leren, leren plannen etc.

Wanneer meerdere kinderen van 1 gezin tegelijkertijd huiswerkbegeleiding volgen bij De Wilde Huiswerkbegeleiding ontvangt u 15% korting op het tarief voor het 2e en volgende kinderen. Het betreft hier alleen korting op de huiswerkbegeleiding. Het 100%-tarief geldt voor het kind met het hoogste tarief.

Bij de start geldt een proefperiode van 4 weken. Bevalt de begeleiding niet, dan wordt
deze kosteloos stopgezet. Een eventueel reeds betaalde factuur wordt direct teruggestort.

Uitzondering voor de proefperiode:
Er geldt geen proefperiode in de laatste 6 weken voor de laatste lessen van de leerling (eind schooljaar of examenperiode).

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

De leerling mag tussen 13.00 en 18.30 zolang blijven als nodig is. We stimuleren om minimaal 1 uur vol te maken maar zien bij de meeste leerlingen dat ze gemiddeld 2 – 2,5 uur per middag bij ons aanwezig zijn.

Meer dagen kan per direct (mits plek), voor terugschalen naar minder dagen geldt een termijn van 4 weken.
Dit in verband met ons rooster en bezetting.

Wijzigingen in het abonnement kunnen worden afgestemd met de vestigingsmanager via WhatsApp of e-mail.

We hanteren een opzegtermijn van 4 weken gerekend vanaf de eerstvolgende maandag.

Voorbeeld:
U zegt op op donderdag in week 3, dan telt week 4 als eerste week. Week 7 zou in dit geval de laatste week van begeleiding zijn.

Opzeggen kan door dit via whatsapp of email aan te geven bij de vestigingsmanager.

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven en is voor elke leerling verschillend. Waar de één een paar maanden begeleiding volgt als goede opstart van het schooljaar blijft de ander het volledige schooljaar of nog langer bij ons omdat het hen helpt en rust geeft.

We zien het ook regelmatig gebeuren dat een leerling in de de brugklas een tijdje bij ons begeleiding volgt, dan stopt en in latere jaren nog eens terugkomt voor een steuntje in de rug.

Ons doel is uiteindelijk altijd om toe te werken naar zelfstandigheid van de leerlingen zodat ze ervaren om hun schoolwerk op eigen kracht te kunnen doen.

Ouders krijgen toegang tot Class Dojo, het leerlingvolgsysteem wat wij gebruiken. Hier worden dagelijks update gegeven over hoe de huiswerkbegeleiding gaat. Zaken als de planagenda, uitleg, gemaakt huiswerk en overhoringen zijn hierop terug te lezen.

Daarnaast houden de vestigingsmanagers ook erg van korte lijntjes en wordt er via Whatsapp contact gehouden voor belangrijke zaken.

Hoe in te loggen op Class Dojo leggen we uit in de onderstaande video.

Via de vestigingsmanager kan er altijd een vrijblijvende meeloopdag en/of kennismakingsgesprek worden gepland.
Deze persoon kan natuurlijk ook zelf via onze website contact opnemen met de desbetreffende vestiging voor aanmelden.

Onze huiswerkbegeleiding is ingericht op leerlingen van de middelbare school. We willen echter altijd meedenken in eventuele hulpvragen voor basisschoolleerlingen.
Zo hebben wij af en toe basisschoolleerlingen die bijles bij ons volgen.
Vanuit de projecten die wij op basisscholen verzorgen is de kennis en ervaring in huis om ook deze doelgroep van hulp te voorzien.

Meer vragen?

Meer vragen? Neem contant met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden.