De Wilde Onderwijs

Over ons

Hoe ontstond onze huiswerkbegeleiding? Vanuit welke visie runnen we onze vestigingen en andere bedrijfsactiviteiten? Met welk team van medewerkers? Kom meer te weten over onze geschiedenis, visie en team.

Ontstaan

van de Wilde Huiswerkbegeleiding

Eerst als docent geschiedenis en maatschappijleer en later werkzaam bij een grote huiswerkbegeleiding aanbieder in regio Eindhoven komt Aart de Wilde rechtstreeks uit het onderwijs. Daar zag hij met eigen ogen waar verbeterpunten lagen in de ondersteuning van leerlingen. In 2016 richtte hij, in Waalre, De Wilde Huiswerkbegeleiding op. Zijn visie: middels een persoonlijke aanpak, kijkend naar leerpatronen, valkuilen en sterke kanten, de balans vinden tussen controle en autonomie. Deze aanpak helpt – met succes – leerlingen zelfvertrouwen en plezier te vinden in hun schoolwerk.

Ontstaan: Huiswerkbegeleiding Waalre. Oprichter Aart de Wilde

Vestiging Eindhoven

een nieuw hoofdstuk

Voortvloeiend uit de succesvolle aanpak opende de Wilde een tweede vestiging in Eindhoven. Inmiddels betrokken compagnon Ruud nam het management van deze vestiging op zich. Ruud is docent Natuurkunde, afgestudeerd aan de TU/e en heeft een passie voor onderwijs en ondernemen.

Vestiging Eindhoven, Ruud Deckers. De Wilde Huiswerkbegeleiding.

Ondersteuning

op scholen en organisaties

Onder andere aangewakkerd door de turbulente Corona periode ondersteunt de Wilde sinds 2020 meerdere scholen en organisaties (basis- en voortgezet onderwijs). Hier helpen we o.a. leerlingen van hun leerachterstanden af en met huiswerkbegeleiding en bijles.

Huiswerkbegeleiding en Bijles: voor Scholen en Organisaties

Vestiging Waalre

management

Op locatie Waalre nam Martine in 2021 het stokje als vestigingsmanager over.  Vanuit haar achtergrond als ontwikkelingspedagoog, met veel ervaring in het onderwijs, leerlingenzorg en huiswerkbegeleiding, ziet zij erop toe dat elke leerling de persoonlijke aanpak krijgt die hij of zij nodig heeft.

Martine van der Weijden - Pedagoog - Huiswerkbegeleiding Waalre

Expansie

naar regio Tilburg

In 2023 groeit het bedrijf verder met een nieuwe vestiging in hartje Tilburg. Bij het opstarten van deze vestiging kreeg Aart al snel hulp van Demi. Zij begon in 2021 bij vestiging Waalre als stagiaire pedagogiek. Na een aantal jaar ervaring met onze werkwijze kende zij onze methode van binnen en buiten. Daarnaast heeft Demi ervaring als onderwijsassistent. Vanuit deze achtergrond nam zij de rol als vestigingsmanager in Tilburg op zich.

Huiswerkbegeleiding Vestiging Tilburg: Demi Jakobs

Doorgroei

Brainport & Veldhoven

Per september 2024 breidt De Wilde Huiswerkbegeleiding verder uit. Voor onze vierde locatie zijn we na fijne gesprekken de samenwerking aangegaan met OBS Dick Bruna MFA van RBOB De Kempen. Wij kunnen gebruik maken van de uitstekende faciliteiten van het mooie gebouw.
Met deze locatie bedienen we Veldhoven en daarmee het Sondervick College. Tevens kunnen nu ook Meerhoven en Eindhoven West beter van onze diensten gebruik maken. Op deze wijze dragen we bij aan de groei van Brainport voor Onderwijs.

Huiswerkbegeleiding, vestiging Veldhoven / Brainport

Management

Ons team van managers. Allen met een passie voor onderwijs van waaruit ze leerlingen helpen het beste uit zichzelf te halen. Bekijk ons hele team.

Ruud Deckers: de Wilde Huiswerkbegeleiding
Vanuit zijn achtergrond als docent Natuurkunde (TU/e) brengt hij de leerstof over op leerlingen. Met grote toewijding en passie, voor zowel onderwijs en ondernemen, is hij mede-eigenaar en managet hij vestiging Eindhoven.

Ruud Deckers

Vestigingsmanager
Eindhoven
Martine van der Weijden - Huiswerkbegeleiding Waalre
Als ontwikkelingspedagoog met veel ervaring in het onderwijs ziet ze erop toe dat elke leerling de persoonlijke aanpak krijgt die hij of zij nodig heeft.

Martine van der Weijden

Vestigingsmanager
Waalre
Demi Jakobs - Begeleider Huiswerkbegeleiding Tilburg
Demi stroomde bij ons in als stagiaire pedagogiek. Met haar ruime ervaring als onderwijsassistent is zij de geknipte vestigingsmanager van locatie Tilburg.

Demi Jakobs

Vestigingsmanager
Tilburg
Aart de Wilde, de Wilde Huiswerkbegeleiding
Aart is docent geschiedenis met 15 jaar onderwijs ervaring. Als directeur bewaakt hij de overkoepelende kwaliteit voor alle vestigingen. Daarnaast is hij verantwoordeijk voor vestiging Veldhoven.

Aart de Wilde

Vestigingsmanager
Veldhoven

Onze visie

op onderwijs en huiswerkbegeleiding

Zoveel mogelijk leerlingen de vaardigheden bijbrengen waarmee we ze klaarstomen voor hun toekomstige studie en professionele carrière, dat is ons doel. Vaardigheden waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. Middels een persoonlijke aanpak voor iedere leerling, in een professionele studie omgeving en bijbehorende gepassioneerde begeleiders. Dat is de manier waarop we dit doen. Waarbij we nauw contact houden met de ouders / opvoeders. Meer weten?